Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 16:00.

Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 16:00.

Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 16:00.

Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 16:00.

Wie zijn wij?

DenRon Collections is opgericht in 1996. Onze grote passie is ons Vorstenhuis en aangezien we beiden enorme bewondering hebben voor Hare Majesteit Koningin Wilhelmina ontstond het idee om zoveel mogelijk herdenkingsitems van deze fascinerende koningin in een verzameling bijeen te brengen, zodat overzicht ontstaat van wat er zoal aan dit soort souvenirs is gemaakt. Op deze website vertellen wij u hier graag meer over.

Over Dennis en Ron

DenRon Collections, de naam zegt het al……….wij zijn Dennis & Ron beter bekend als de “jongens uit Amsterdam” (en dat voor twee 60 plussers!).
Wij zijn al sinds 1976 samen, zijn getrouwd en wonen in Amsterdam. Intussen zijn we beide gepensioneerd, in 2013 hebben we ook gezinsuitbreiding gehad met de twee meiden; Dolly een Europese korthaar poesje en Lilly een Havenezer rashond.

Mocht u informatie willen hebben betreffende de verzameling dan kunt u ons altijd een email sturen, u krijgt altijd antwoord. Wilt u de verzameling een keer zien dan kan dat in overleg.

Mogen wij nog even gebruik maken van deze gelegenheid (ja, vrijwel alle verzamelaars zijn opportunistisch) wij zijn altijd op zoek naar items om onze verzameling uit te kunnen breiden, dus mocht u nog spulletjes op zolder hebben? GRAAG!!!

Laatste website updates

Wellicht is het bekend dat een website zonder en SSL certificaat door bijna alle zoekmachines zoals Google, Firefox enz. als onveilig, wordt gekenmerkt. Tevens dient bijna elke website te worden voorzien van een privacy verklaring, conform EU wetgeving.

Onze website is ge-update en voldoet aan de eisen van een veilige website nu voorzien met een SSL certificaat.

Tevens:

  • Privacy Verklaring pagina gemaakt voor Engels en Nederlands, de link daar naar toe staat in de footer van elke pagina.
  • Teksttitel onder de fotoalbums loopt nu over meerdere regels.
  • Een aantal visuals zijn veranderd.

Voor de duidelijkheid, onze website is geen onderdeel van een bedrijf, echter gemaakt als hobby en om andere verzamelaars van Oranjalia te informeren over achtergronden van diverse items en foto’s te delen van onze verzameling.

Als u in een fotoalbum op een foto klikt wordt hij vergroot en krijgt u de bijpassende informatie te zien.

Veel lees en kijk plezier.

Met vriendelijke oranjegroet

Dennis & Ron